JANINAS

Busy

Godmorgon! ♥

Igår höll vi hela dagen på att måla färdigt i Nicolinas rum och flytta grejer, det är nämligen så att vi blir tvugna att flytta alla stora grejer och sova där första natten redan inatt eftersom svärföräldrarna inte har möjlighet att hjälpa till på fredag när vi egentligen skulle flytta. Jag är ju inte till så mycket hjälp och Daniel blir nog galen om han måste flytta allt själv, så det blev såhär nu.

Vi har ändå en vecka på oss att flytta småsaker så det kommer vara rätt kaotiskt tills dess. Och som att det inte skulle räcka, så kan det hända att vi blir utan internet ett tag från och med imorgon, men vi ska göra vårt bästa så att det inte blir så. 

Nå, nu vet ni läget i alla fall :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    Hej! Som jag förstått så utbildar du dig till målare? Eftersom jag är gravid och älskar att måla, men på hobbynivå hemma, undrar jag om det är nåt särskilt man ska tänka på när man som gravid målar? Vet att det är säkrast att använda vattenbaserad färg och att man ska vädra, men är det nåt annat? Är det okej att sprutmåla om man använder vattenbaserad färg?

stats