JANINAS

Cara Collection kommer till Finland

Många av er har säker hört talas om Cara armbanden, flätade armband av siden som blivit populära i Sverige de senaste åren. Jag har sett dem på flera kända svenska bloggare och tyckt de sett så himla snygga ut. Så enkla och stilrena, passar till alla stilar. Här ovan ser ni mina favoriter, hade svårt att välja ut några få för jag tycker ALLA är snygga. Det finns även armband och andra accessoarer åt barn.

Igår var jag på ett möte ang. bloggen och fick se och känna på ett urval av kollektionen, men det som gör mig extra intresserad av Cara är att de stöder Diabetesfonden. Nu den 14 november är det Världsdiabetesdagen och alla känner vi väl någon som har diabetes. Min morbror har haft det sen han var liten så för mig känns det viktigt att uppmärksamma och bidra till just det.

Förutom att få veta mer om företaget så fick jag även äran att ge alla som bor i Finland som beställer från deras webbshop FRI FRAKT! Uppge bara koden Frifrakt1 i kassan så är det klart.

Vill ni läsa mer om vilka tidningar som skrivit om Cara kan ni kolla in det på deras facebooksida, ni hittar dem när ni söker på Cara Collection.

HÄÄÄÄÄR kommer ni till webbshopen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats