JANINAS

Clothes, clothes, clothes

Allt det här fanns i paketet från Babyshop. Ni minns kanske att jag vann ett 200 € presentkort för inte så länge sen? Här är produkterna jag valde. Det blev 259 € sammanlagt, så 59 € betalar jag själv. Inte så illa med tanke på vad jag köpte! Jag hade dock beställt ett par jeansshorts åt Nicolina också som inte fanns med, så jag antar att de var slutsålda. Allt jag köpte var på rea.

Ni förstår, jag är en sån som vill ha så mycket som möjligt för pengarna. Jag köper inte t.ex. en body för 20 €. Innekläder använder man inte så länge så det behövs inte superbra kvalitet på sånt, tycker jag. Lindex, Kappahl och H&M funkar hur bra som helst.

Men nu när jag fick kläderna ”gratis” så köpte jag sånt som jag annars drömmer om att köpa. Så det blev tre bodys åt Joline av märkena Ej sikke lej och Småfolk, leggings av märket Kik Kid, vinterhalare (till nästa år) av märket Lundmyr of Sweden, Fleecehandskar (till nästa höst) av märket Molo, Converse (som jag aldrig skulle köpa för egna pengar åt en som inte ens kan gå, men ändå så gärna vill ha) och ett par Levis hängseljeans åt Nicolina.

Hängseljeansen köpte jag i storlek 104 men de är så pass stora att de troligtvis kommer sitta perfekt sen i sommar. Hon kommer bli så gullig med dem och en t-shirt innanför :) Conversen köpte jag i storlek 18-19 så de kommer sitta perfekt på Joline i sommar de också.
Men bäst av allt är väl nog att jag fick köpt en vinterhalare för nästa år åt Joline.

Happy mama!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. T

  Min tös e 1 år och 2 månader å hon har en halare i storlek 80, å då har hon växt "snabbare än vanligt" så den passar no åt joline nästa vinter tror jag :)

 2. Ida

  Aaww va fina kläder! Jag hittar aldrig kläder som är SNYGGA på nätet, men du verkar ha ett öga för det som är snyggt;)Ha en trevlig kväll med familjen!

 3. mira

  och sen kan man ju köpa dyrare kläder för att den är tillverkad under bättre förhållanden och med miljövänligare material än diverse billigare kedjors..då tycker jag det absolut är värt att betala lite mer! :) Har också "kattbodyn" från småfolk, den är himla fin!

 4. Janina svarar

  Michelle: Men så roligt! :) Jag var lite nervös att paketet skulle fastna nånstans på vägen, så det var skönt att höra att det kommit fram :)

 5. michelle

  Hej! Idag kom mitt paket och jag är superglad! I veckan ska jag storhandla och då blir det mycket blöjor och endel tvättservetter ;)
  Tack igen! Kram Michelle

 6. Janina svarar

  Mia: Den är i storlek 80 (12-24 mån). Jag jämförde den med halaren som Nicolina hade när hon var 1 år, och den var precis lika stor som den. Nicolina kunde ha sin även på hösten efteråt, så den borde nog passa.

 7. Mia

  Vad har du för storlek på Lundmyr halaren? Den ser så liten ut för att passa på en 1+ åring. Halaren i sig är liten i storleken, men antar att du redan visste det. Syrran har en likadan åt sin 1 åring nu i vinter och hon tog en större nummer…

stats