JANINAS

Cool baby

Först av allt så vill jag berätta att Nicolinas första tand har börjat spricka fram! :D
Vi har sett att något varit på gång redan förra veckan, det har sett lite ut som en luftbubbla under tandköttet och bubblan har bara blivit större och bredare, NU kan man känna lite av tandkronan! jag är så stolt! Haha :) 

Idag har det varit varmt och skönt, kunde ju t.o.m. gå i kortärmat vilket man inte har kunnat göra de senaste dagarna. 

Vi har varit in till stan för att köpa mer Panadol, på samma gång var vi in till Fantoy för att köpa någon ny leksak åt Nicolina, hon har börjat tröttna på de hon har.  
Vi stod och funderade ett bra tag men till sist bestämde vi oss för en Fisher Price "Peek-A-blocks".
 

 Den blev omtyckt redan från första  början, även om hon inte riktigt förstod  sig på den genast. 
 Roligast är ju när mamma plockar i alla  sakerna och sen får  hon själv plocka ut  dem, dessutom spelar den olika melodier  när man nuddar i bottnen och det förstod  hon  snabbt! :)
 Ska bli roligt att se hur länge det tar innan  hon förstår hur hon ska göra för att få  rätt sak att passa in i rätt hål, men det  lär  ju nog ta ett tag tills det. 

 
 Någon som kan tipsa om någon bra  leksak åt bebisar i 6+ eller 8+  månaders åldern? 
Nicolina är en sån bebis som inte är intresserad i allt för enkla saker, det ska va mycket småplock som har något intressant innehåll.
Tycker inte riktigt att det finns så stort urval på de mer "invecklade" leksakerna, och de som ser bra ut har oftast ett helt huvudlöst pris :/
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    På Minimani brukar de ganska bra urval av Brio, Fisher Price o annat. Och också nån euro mindre än på andra ställen…kan ju vara värt att kolla! :)

stats