JANINAS

Cutest little thing

6 veckor ung JolineSkapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej, jag har följt med din blogg sen Nicolina föddes och jag undrar vilka personligheter samt olik/likheter dina barn har? Nicolina verkar så sprallig och fantasifull och Joline mer lite av en clown (busig och rolig), det är ju intrycket jag fått genom bloggen men hur skulle du beskriva dem? :) Följer du någon annan mammablogg?

    JANINA SVARAR: Tror jag har skrivit om just detta i något inlägg nångång, men jag tror nog du fått rätt bra uppfattning om hur de är som personer :) Jag följer ingen speciell mammablogg regelbundet, men emellanåt tittar jag in hos bl.a. finni.se, linneagranstrom.vimedbarn.se och paulas.me :)

stats