JANINAS

Dag 02 – Min första kärlek

Honom glömmer jag aldrig.
Min första riktiga kärlek. Det är först några pojkvänner senare som man vet vem som faktiskt var den första, och även om vi var unga, så var känslorna verkliga. 
Jag har alltid jämfört oss med Ryan och Marissa, och det kommer jag alltid göra.
Det varade mellan 2004 2006, mot slutet var det mest från och till. Det var jag som valde att göra slut, och jag vet inte hur många gånger jag har ångrat mig. 
Nu är det länge sen jag såg honom sist. 

Allting händer av en orsak och alla har vi en första kärlek.
Jag drömmer om honom nu som då, han kommer alltid finnas i mitt hjärta, på gott och ont. 


2005
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    känner igen detdär. har ett ex som alltid kommer finnas i mitt hjärta på gott och ont. jag är nu enormt lycklig med den jag har vid min sida nu och vi har även förlovat oss för en tid sen. men känslan av exet kommer endå alltid finnas kvar fast man inte vill. men tiden med honom var bra såläng det varade och som du har även jag ångrat mig många gånger att jag gjorde slut med honom. men man gör sina misstag i livet och man lär sig av dem.

stats