JANINAS

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är att tycka om, bry sig om och respektera någon. 
Det är mycket mer än en känsla, man ger och tar, och man tar hand om kärleken. 

Den första jag tänker på är förstås Daniel, min fästman. Men det finns olika slags kärlekar, t.ex. känslan man har för sitt barn eller sin bästa kompis.

Jag måste kunna lita på en människa före jag kan känna kärlek, jag måste trivas med den personen och bl.a. känna att jag kan vara mig själv. Jag vill att den personen ska känna sig bekväm i mitt sällskap, och visa sitt rätta jag. 

Det är mycket som krävs egentligen innan man kan kalla den känslan man har för en person för just, kärlek. Men det finns nog de personer som man verkligen älskar, som man bryr sig helhjärtat om och alltid ställer upp för.
Det är just det som är kärlek för mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Joo det går också bra! Skriv sen i mejlet om du vill att jag ska publicera frågan på bloggen eller inte :)

  2. M

    Alltså det funkar inte då jag skickar min fråga :( Har skrivit en hel fråga men bara halva kommer fram. Konstigt… Kan man ställa en fråga via mejl? :)

stats