JANINAS

Dag 11 – Mina syskon

Mina systrar är bäst!

Jag har tre äldre systrar, Jenny, Jessica och Josefin. Jenny och Jessica är ganska mycket äldre än mig, så de flyttade hemifrån när jag var liten, men Josefin är bara 3 år äldre så hon står mig väldigt nära.
Missförstå mig inte, jag står nära alla mina systrar men det var egentligen först när jag flyttade hemifrån som vi började träffas oftare och göra saker tillsammans allihopa.
Men jag och Josefin har ju som sagt vuxit upp under samma tak, så vi har hunnit vara både bästisar och fiender gång på gång.
När Josefin flyttade hemifrån så blev det lättare att vara vänner en längre tid utan att börja bråka, vi är båda tjejer och ålderskillnaden är inte så stor, men så tror jag det är mer eller mindre för alla syskon :) 
Henne kan jag berätta allt åt, och lita på.   

När vi träffas alla systrar så har vi alltid jätte roligt, och vi pratar om allt möjligt. Jag är otroligt glad över att jag har dem, och sist men inte minst så är jag stolt över mina systrar ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats