JANINAS

Dag 15 – Mina drömmar

De är många, och stora

Jag vill bli rik, en bra mamma och vara nöjd med livet. Jag vill gifta mig med Daniel och leva lyckligt med honom för resten av livet. Jag vill bo i ett land som jag trivs i, och jag vill vara nöjd med mig själv.

Jag vill ha ett mångsidigt jobb som jag tycker är roligt. Jag vill bli känd för något som jag brinner för, och hjälpa människor som har det svårt. Jag vill ha friska barn och en frisk man, själv får jag gärna hålla mig frisk också.

Det är bara en smakbit av mina drömmar, det finns så mycket jag drömmer om och jag ska göra mitt bästa för att förverkliga det mesta i alla fall. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats