JANINAS

Dag 16 – Min första kyss

Det som jag tror var min första kyss, ägde rum på en ungdomsgård, en onsdagkväll när jag var 10-11 år.

Jag var där med min bästa kompis, min ”pojkvän” var där också med sin kompis. Vi hade aldrig pussat varandra, utan det var på den tiden när man bara sa att man var ihop och typ skickade ”kram” i varandras gästböcker på kamrat.nu ;)
Helt oförväntat så tog han plötsligt tag i mig och kysste mig på munnen, och jag kände hans tunga. Jag tyckte det var SÅ äckligt och pinsamt så jag knuffade bort honom och hämtade min jacka och skor, och gick med snabba steg raka vägen hem. 
Jag var helt chockad över vad som hade hänt, och det slutade med att jag gjorde slut några dagar senare. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    haha, du är inte den enda som blivit rädd av "första kyssen". Min första kyss gick till nästan på samma sätt, och jag gjorde också slut efter ett par dagar efter att han pussat mig. haha.

stats