JANINAS

Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj, det finns så många :)

För att inte låta alltför enformig och välja förlossningen, så väljer jag en sommarkväll hos Daniel, sommaren 2007.

Vi hade kollat en film tror jag, vi hade just tagit upp kontakten igen och än så länge var vi bara kompisar, fast vi visste nog båda två att det var mer än så nu.
Jag låg på mage på hans säng och kollade igenom bilderna på hans telefon. Jag skrattade åt de flesta och småretades mest hela tiden. Han satt vid skrivbordet och skrattade med mig, men efter en stund la han sig på mage bredvid mig och vi kollade bilderna tillsammans.
Jag minns inte vad vi pratade om, men det var något seriöst, och plötsligt hade inte någon av oss något att säga mer. Vi blev tysta, och jag kollade upp på honom och märkte att han låg och kollade på mig också. Sen kysste han mig helt oförväntat på kinden, och i just det ögonblicket kändes det som att hela världen stannade. Daniel, min bästa vän, kysste mig på kinden! Vad skulle jag göra när kyssen var över? Sånt gör man inte om man är kompisar, speciellt inte han och jag. Men jag visste ju att vi var mer än så, så jag log bara mot honom, och han log tillbaka.

Det var den kvällen som Daniel bröt isen, och visade tydligt att han ville vara mer än en vän till mig.
Absolut ett av mina favoritminnen :) ♥


Såhär små såg vi ut sommaren 2007 ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats