JANINAS

Alldeles underbart knäpp

Så, ikväll hade vi kick-off på skolan. Jag ska alltså studera företagsekonomi för er som inte hängt med. Det blir kvällsstudier två kvällar och läroavtal i en butik några dagar i veckan. Ikväll hade vi föreläsning i kundservice och marknadsföring, jag var inte beredd på att utbildningen skulle dra igång så ordentligt redan ikväll men det känns ändå bra att ha fått en början!

Vad som känns ännu bättre är att i min klass fanns en bloggläsare, som efter bara en liten stund gick från okänd bloggläsare till potentiell kompis. Och för mig som aldrig varit tjejen med många kompisar (speciellt inte efter att jag fått barn) öppnades en helt ny värld nästan! Ny skola och en ny kompis på samma gång, utbildning och socialt umgänge i samma paket. Hur bra?! Jag som vanligtvis hittar en ny kompis vart tionde år, typ.

Jag var SÅ exalterad, att jag körde i 100 hela vägen från Jeppis för att komma hem så fort som möjligt och berätta åt Daniel att jag fått en ny kompis, och adda henne på facebook. När jag kom hem skuttade jag in och skrek åt Daniel (försiktigt så barnen inte skulle vakna): VEJT DO VA? JA HA FÅTT EN NY KOMPIS! 

Kalla mig töntig, sällskapssjuk, engagerad, creepy, godhjärtad, störd eller alldeles, alldeles underbart knäpp, jag är förmodligen alltsammans (och riktigt jävla glad)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. k

  Härligt! Vänner är dessutom heller inte så lätt att få när man börjar bli i denhär åldern. Det blir mest bara en ytlig kontakt. Jag blev också mamma ganska tidigt och miste pga av det mina vänner, så jag känner igen mig, skulle förmodligen gjort samma sak jag också!

 2. Maria

  hejsan!
  så roligt att du träffat en ny kaveri! du/ni verkar ha mycket på g just nu, trevligt!
  har en liten fråga till dig; members?!! kan du vänligen förklara hur denna sida funkar å så? har på känn du skrivit att du shoppat där tidigare, så det sku va roligt att veta lite mera!
  tack!

  ps. extremt bra blogg! keep up the good work!

  JANINA SVARAR: Visst är det trevligt! :) members är en sida som lägger upp kampanjer med olika klädmärken som de säljer mycket billigare än på ”vanliga” webbshoppar. Det går enkelt att beställa, det är som på vilken webbshopp som helst! Men kampanjerna pågår bara ett visst antal dagar, så det gäller att passa på att beställa när man hittar nåt man vill ha :)

  Tack snälla du! Kram

stats