JANINAS

Dagens dagistjej

Såhär söt var Nicolina idag när hon var på dagis. Hon var så nöjd med sin outfit! Tröjan är lite stor ännu (110/116) men det är bättre än att den är för liten. Hon trivs så bra på dagis och har gjort det från första början. Många påstod att hon skulle ha svårt att komma in i gruppen när hon blivit så stor när hon började (i april när hon var 4 år & 4 månader) men när man ser henne bland alla barn ser det ut som att hon varit på dagis flera år redan.

Hon är en så social och framåt liten filur som så gärna vill bli kompis med alla, både barn och vuxna. Hon har ett hjärta av guld! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Åh men jag har inte sett den på vår kapp Ahl. Måste titta bättre om jag missat den eller om den helt enkelt inte finns hos oss. :(

 2. Linda

  Vilken fiiin tröja Nicolina har, var är den köpt? Hade gärna haft den till mina tjejer! Och hon är ju så tuff i sina glasögon, älskar dem. :)

  JANINA SVARAR: Visst är den fin! :) Den finns på KappAhl :)

 3. Helena N

  Det är verkligen helt sjukt vad fort tiden gått!
  Tänk den lilla tultan jag såg när jag halkade in på din blogg för flera år sen, att hon har utvecklats så mycket.
  Hon har vuxit, blivit storasyster och en medveten självständig liten dam.
  Så himla roligt att följa era fina underbara flickors utveckling. Det känns nästan som om man känner dem, och det är extra kul när du lägger in små filmer här och på instagram.
  Massa kramar till dig och din familj.
  /Helena N

  JANINA SVARAR: Vad roligt att du uppskattar bloggen! Du är en av mina läsare som jag minns har följt med länge och som är flitig på att kommentera, därför känns det som att även jag känner dig :) Kram!

 4. Mikaela

  Så skönt att hon trivs bra på dagis:) vår lova kommer va ca 3 år när hon börjar på dagis och konstigt nog är de allra flesta negativa till det. Hon kommer ha sååå tråkigt att va hemma med dig och kommande syskon. Pust! Men så är det väl, folk har åskiter om allt.

  JANINA SVARAR: Så sa de till mig också! Men så samtidigt finns det folk som tycker att man inte ska skaffa barn ifall man tänker va hemma med den minsta och lägga den äldre på dagis. Man blir minst sagt snurrig av alla olika åsikter, och då borde det ju inte finnas åsikter om något SÅ personligt och individuellt.

 5. Lina

  Åååh så söt hon är! Vet hur man poserar framför kameran hehe :) Jag kan tänka mig att hon verkligen trivs bland andra barn, hon verkar ju vara hur framåt som helst! :)

stats