JANINAS

Dagens fråga

Hur långt skulle ni kunna gå för någon ni älskar?
Skulle ni t.ex. kunna döda en person som hade sexuellt utnyttjat ert barn?

Oj, det var en svår fråga. Samtidigt som det känns som att jag faktiskt skulle kunna göra det, så är det väl nog så att jag aldrig skulle klara av att döda någon.
Om jag skulle ha möjlighet så skulle jag nog slå och sparka den människan så mycket jag bara orkade av ren ilska, men det är ju sällan man får den chansen eftersom de oftast gömmer sig eller så vet man inte vem de är. Det är väl nog inte heller den bästa lösningen, men när något sånt hemskt väl har hänt så tänker man nog inte så mycket på vad man borde och inte borde göra. Man går bara på impuls, och då är ju oftast revenge det enda man tänker på. 
Jag skulle i alla fall absolut polisanmäla, och se till att personen får det straff den förtjänar, om inte värre.

Men om jag känner mig själv så bra som jag tror, så skulle jag nog inte nöja mig med att anmäla. När jag riktigt tänker efter så skulle jag nog göra vad som helst för att såra människan. Inte döda, men på något sätt ge tillbaka.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats