JANINAS

Dagens fråga

Är du nöjd med din kropp efter förlossningen, varför eller varför inte? 

– Jag är rätt så nöjd med min kropp faktiskt. Jag fick varken bristningar eller så väldigt stor mage, så jag har inga märken eller extra skinn på magen. Det som stör mig när det gäller magen är då mina inre magmuskler ännu är slappa, så när jag har ätit så ser jag gravid ut igen. Jag är osäker på vilka övningar jag ska göra, för vanliga sit-ups förvärrar bara det hela och man måste vara noga så man inte bara tränar de yttre musklerna.
Brösten är jag heller inte så glad över, de tog nog en hårdare smäll än magen, men det beror antagligen på att jag ammade tills Nicolina var 8 månader. De hänger och dinglar lite som de vill, fast om jag minns rätt så har jag samma kupstorlek nu idag som jag hade innan jag blev gravid, så det tröstar jag mig med ;)


3 dagar före förlossningen (jag har ingen förlovningsring eftersom jag för tillfället sov utan ring, och bilden är tagen strax innan vi la oss)


1 år och 1 månad efter förlossningen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milane

    En superövning vad det gäller att stärka de inre magmusklerna är annars att planka. Det är super!

  2. Janina svarar

    Joo det har jag, men eftersom jag har ryggproblem (väldigt dåliga ryggmuskler) så är det alltför smärtsamt och jobbigt att göra såna rörelser, så jag får försöka pånytt när jag fått starkare ryggmuskler.

  3. M

    har du testat pilates? eller tror du de sku hjälpa? jag har gillat sån träning och det stärker ju hela bålen och ryggen.. och är väldigt bra mental träning dessutom :)

stats