JANINAS

Dagens fråga

Det är något jag hoppas att jag aldrig måste ta reda på, men jag tror inte jag skulle vilja skaffa ett nytt barn så snabbt efteråt ifall det skulle hända. 
Det har inte något att göra med att jag skulle bli ”äcklad”, utan jag skulle helt enkelt inte vilja bli gravid mitt i all sorg, det skulle inte kännas rättvist mot det kommande barnet. 
Jag skulle nog vänta och låta mig själv ta den tid jag behövde för att sörja, och sen när vardagen börjat kännas lite lättare igen så skulle jag fundera på att skaffa en till. För jag tror inte jag skulle kunna leva mitt liv utan ett barn nu när jag redan blivit mamma en gång, det skulle kännas så oerhört tomt och hemskt.

Läs mer om ”Dagens fråga” på milf.blogg.se
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MansonDust - mamma till Star, Ninja & Seven.

  Jag vet hur det känns..

  Sorgen går ju aldrig över & det kan ta ett tag att ens bli gravid igen, sånt vet man ju aldrig. Men innan ett nytt barn skulle komma in i ens liv så går det ju minst 9 mån. På den tiden hinner man sörja det mest extrema i alla fall. När man väl har varit mamma så vill man nog ganska snabbt ha ett till barn, för det blir otroligt tomt utan barn när man är så van.

  Jag valde att snabbt bli gravid igen.

 2. Helena

  Nu är jag för gammal för att få nya barn, men jag skulle också vänta om jag var i det läget, tror jag. Svårt att svara på den frågan när man inte är i den situationen, och jag hoppas att jag aldrig behöver göra det heller. Vet bara att jag grät efter mina barn i natt när det åskade utav helv*te vid "villan" och ville att vi skulle vara tillsammans. Kram från mig!

 3. M

  håller med! ett nytt barn skulle ju inte på så sätt "ersätta" ett annat, utan varje barn är ju barn och individ i sig självt!!

stats