JANINAS

Dagens fråga

Det var ett tag sen sist! Jag har helt glömt bort att svara på Dagens fråga, men nu när jag har lite tid över före Desperate Housewives börjar så ska jag svara på dagens!

Jag har aldrig varit en sån som haft många vänner, visst har jag många bekanta som jag kan småprata med lite ibland om man träffas, men inte många som jag kan kalla ”riktiga vänner”.
Mina äkta vänner kan jag räkna på en hand, och de blev inte på något sätt mindre vän med mig bara för att jag blev gravid, istället blev de glada och nyfikna.
Jag antar att det är det som är det fina med att välja noga när man väljer vännerna. Man blir mycket gladare av att ha några få diamanter, än ett gäng stenar.

Mer om ”Dagens fråga” på milf.blogg.se
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michelle

    Så sant! Skönt att höra att någon annan inte har så många vänner heller. Ett tag trodde jag nästan att jag var konstig, hehe. Att man hellre har några diamanter än många stenar är ett superbra uttryck tycker jag :D

  2. Lina - Mamma till Anabelle & gravid med nummer två

    Jaha ok, det lät ganska kort och intensivt. Men du har nog rätt det är nog kortare hos dagmammor kanske. Vet inte riktigt hur det funkar hos dagmammorna här, finns knappt några kvar tyvärr=/ Men tycker att två veckor är kort tid haha:P De ska ju ändå lämnas där ensamma efter att ha varit hemma så länge med mamma/pappa. Men de är ju anpassningsbara så tror det kommer gå jättebra för båda er och vår guldklimp :D De kommer nog tycka det är jätteskoj när de kommit in i det :)

stats