JANINAS

Dagens fråga

Kortfattat: Jag tycker det är helt fantastikt att det finns såna som är frivilliga att vara surrogatmamma, men det är inte något som jag själv skulle klara av.
Jag skulle inte klara av att gå igenom en graviditet, och sen efter förlossningen ge bort barnet. Man är ju trots allt mamma åt detta barn, och jag tror inte min hjärna skulle kunna låta bli att knyta bandet som skapas mellan mamma och barn under graviditeten.

Men de som klarar av detta är guldvärda. Att bli gravid ”för någon annans skull”, är nog den finaste gåvan som finns!

Mer om ”Dagens fråga” på milf.blogg.se
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannele - snart 2barnsmamma

    Helt och hållet mer än okej! Att få ge bort ett barn till något som inte kan få barn är ju för fan en vacker gåva ELLER om man hjälper ett par som har svårt att barn genom att ta kvinnas ägg och mannens sperimer.
    Jag skulle aldrig själv kunna ge bort några av mina barn men jag skulle lätt kunna hjälpa ett par som har svårt med barn genom att vara deras surugatmamma, synd bara att det är olagligt i Sverige att ha sånt..vet ett par som har det jättesvårt att få barn och haft det i flera år, skulle vilja hjälpa dom på något vis:/

stats