JANINAS

Dagens fråga

Om det inte vore för skolan som vi gärna vill bli färdiga med så snabbt som möjligt, så skulle vi försöka bli gravida denna höst eller nästa. Nu är det så att jag JÄTTE gärna vill föda nästa barn i september månad eller oktober, så vi måste vänta tills rätt månad så det inte blir t.ex. ett december barn igen.
Men nu eftersom jag ska börja på med en 3 årig utbildning i höst, så tänker vi försöka orka vänta tills jag går sista året där. Alltså hösten/vintern 2012 har vi tänkt jag ska bli gravid. Då är Nicolina strax 5 år och det tycker vi är lite väl gammalt men vi vill så gärna bli färdiga med skolan innan nästa barn anländer.
Det positiva med att hon är så gammal då, är att hon inte är så trotsig längre och man kan prata med henne så hon förstår. Hon kommer förhoppningsvis förstå att hon ska bli storasyster och längta tills den lilla kommer.

Nu är det inte denna plan 100% säker. Jag vet att jag inte vill vänta så länge, och Daniel tycker också det är lite väl många år emellan barnen ifall det blir som vi planerat.
Men det är vår plan i alla fall, om det blir tidigare eller senare kan också hända.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats