JANINAS

Dagens fråga

Ellinor om Onsdag:

Lite konstig fråga jag har här nu, men jag har alltid undrat, hehe :D

Joo, äter du aldrig godis och sånt gott? För du verkar vara en såndär hälsosam person, och är det därför du är så smal eller? :) 

Men om du brukar äta godis, vilket är ditt favorit godis isåfall? :)

Älskar din blogg, & Nicolina är jätte gullig! Har ni nåt smeknamn åt henne? :)


Haha, jag skrattade länge och gott åt den här frågan! Inte för att den var konstig, nej absolut inte, utan bara för att jag är totala motsatsen till vad det tydligen verkar som :)

Visst är jag hälsosam, men inte på ett besatt vis. Jag tycker om att äta nyttig mat, jag väljer att tillreda maten på ett hälsosamt sätt (t.ex. inte steka om det går att tillreda i ugn), om jag steker så fyller jag inte på med matolja flera gånger utan använder vatten istället. Jag köper heller inte färdiglagad mat som t.ex. lådor och köttfärsbiffar, jag tillreder helst maten från grunden alldeles själv om jag har tid (och det ser jag alltid till att jag har). 
Jag älskar morötter, sallader, frukt, och mycket annat som är nyttigt, så jaa man kan väl säga att jag är en hälsosam person när det gäller sånt.

När det gäller godis och andra sötsaker så är jag verkligen inte hälsosam. Jag försöker att inte köpa godispåsar mitt in i veckan, men någon chokladstång är helt ok tycker jag. I vårt skafferi hemma hittar man alltid minst två olika kexpaket, jag är och har alltid varit ett kakmonster. På helgerna köper jag aldrig mindre än 400g godis.
För mycket socker är ju inte bra för kroppen, vissa perioder har jag kunnat låta bli att äta sötsaker mitt in i veckan, men eftersom jag inte går upp ett enda gram i vikt oavsett hur mycket jag äter, så har jag inte varit så sträng. Mitt favoritgodis är i alla fall choklad, och myyyycket mer! Jag älskar nästan allt :D

Så nu vet du, jag försöker vara nyttig men missbrukar nog godis en aning. Jag resonerar som så att det är bättre att vara hälsosam på något sätt än på inget sätt alls ;)
Och så måste jag väl tillägga att jag alltid har varit smal, det har ingen betydelse vad eller hur mycket jag äter, det ligger i generna antar jag!

Nicolina har blivit kallad ”Nico-piko” sen hon var nyfödd, ”Nico” har också hängt med lika länge och ett tag kallade vi henne det konstant. Men vi försöker att inte kalla henne det så ofta nuförtiden så att hon ska lära sig att hon faktiskt heter Nicolina :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats