JANINAS

Dagens fråga

Under vilka omständigheter är det okej att ta på någon som är gravid?
Får vem som helst ta på någon som är gravid? Vem får pussa, krama och klappa magen? 
Motivera hur du tänker, hur var det för dig?

Det var inte många som tog på min mage faktiskt, vad jag minns så var det bara Daniel, Hanna, mamma och Josefin. En gång tror jag någon bekant som jag inte pratat med på flera år kom fram och ville känna på magen, men jag minns inte vem det var. Jag minns bara att det kändes lite opassande, det satte mig i en obekväm situation. Jag visste inte vad jag skulle säga, om jag skulle säga något överhuvudtaget. 
Även om det ligger en människa där inne så är det fortfarande min mage, hur många vill att vem som helst ska komma fram och känna på ens mage liksom?
Jag tycker att vänner och släkt får känna på magen. Om man är riktigt nära vänner så behöver man inte fråga, men om man inte känner varandra så väl så kan man nog fråga före. 
Att pussa magen tycker jag bara är tillåtet för pappan, så känns det i alla fall för mig. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats