JANINAS

Dagens mama & dagens låt

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nPUtRUoW_Qc[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. am

  Hej!
  Hur får du ditt hår så underbart fint? Jag är totalt kär i rött hår (och har haft det några gånger själv, så vet vad de innebär haha) men nu hittar jag inte riktigt en färg som ger det en sådär härlig röd färg som jag vill ha det. Såååå, Vilken färg använder du? och vart kan man hitta den? :)(bor i Sverige)

  JANINA SVARAR: Färgar själv och går till frissan lite om vartannat, men nu har jag faktiskt inte färgat på en tid utan bara slängt i en färgmask nu i veckan. Använder en som heter ”Color mask – Pepper” som finns att köpas på de flesta butiker som har lite större utbud av hår och hudprodukter. Kör inte på någon speciell färg när jag färgar själv utan tar nån som ser ut som den färg jag vill ha, haha. Jag har haft rött hår i över ett år nu så det sitter rätt djupt och behöver inte fylla på färgen så ofta. Men gå till frissan och peka ut en färg du vill ha så får du nog bäst resultat! Färgar man hemma blir det ju lätt för mörkt eller fel nyans.

 2. Rebecca

  Oj dina barn e så söta att ja gråter! :D
  Och du är så inspirerande bra mamma! Fast det är bra, önskar jag nästan lite att jag inte skulle ha ganska säkra planer på studier, jobb och framtid. Då skulle jag nog bara använda gymnasietiden till att hitta en kar, och sen bli gravid samma dag som jag fått mössan…
  Är precis lika gammal nu som du var då du blev gravid med Nicolina, en lite kittlande tanke…..har verkligen nån babyboom jag…..
  Tror verkligen att det bara är ett plus ju yngre man är som förälder (så länge man får det ekonomiska fixat), man har energi, har barnasinne nära när de är små, och minns ju också hur det var att växa upp sen då de blir äldre….
  Ja, hade egentligen ingen poäng, ville bara skriva att du gör ett bra jobb med barn och blogg.

  JANINA SVARAR: Tack snälla du! Gör färdigt dina planer du bara, du är så ung och hinner vara ung mamma ännu fastän du väntar några år! :)

stats