JANINAS

Dagens outfit

Jeejee, hur snyggt som helst ju! :)
Jag fick åka hem redan 13:30 idag, eftersom jag var så snabb. Imorgon ska jag bara tapetsera två väggar och sprutmåla en skiva, sen är jag färdig med yrkesprovet, wohoo! Det betyder att jag tar helg redan efter imorgon! :) 

Något som inte var så roligt idag, var att jag skar mig i pekfingret. Min kniv var mycket vassare än jag trodde, och när jag skulle öppna en färgburk i all hast så tryckte jag pekfingret rakt på knivbladet, så det blev ett djupt 2 cm långt hack längs hela fingerspetsen. Sen kom det förstås färg rakt i såret också så nu springer jag och baddar med Septidin. Det som var så konstigt var att när jag just hade skurit mig, så tänkte jag inte ens på att göra något åt det. Det var först när blodet rann och en klasskompis frågade om hon skulle hämta ett plåster som jag kom på att det kanske skulle vara en bra idé. Jag var bara så stressad och helt insatt på att måla jag. Det som störde mig mest var att handtaget på kniven blev blodigt.

Jaajaa, inte har man alla hästar hemma ibland.
Ikväll ska jag till min storasyster för att få min utväxt färgad, och förstås se hur stor lilla Vilmer har blivit, han är ju snart två månader! :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats