JANINAS

Dagens status

Idag känns det som att bebis verkligen trycker på med flit. När jag stiger upp och går några steg så känns det som att jag måste smyga fram för att hon inte ska falla ut. Sammandragningarna har blivit fler också, fast än så länge gör de inte ont, så det är heller inget som säger att det är nära bara för det. 

Sätter förlossningen igång före vecka 42 så blir jag förvånad. Jag är redo, men jag är inte beredd ännu, jag liksom förväntar mig inte att hon ska komma ut av sig själv. Kanske för att jag bara vet hur det är att gå över tiden, eller för att jag inte känner att jag varit gravid i evigheter, som jag kände med Nicolina de sista veckorna.

Hur som helst så kommer jag skratta (av förvåning) om jag plötsligt får värkar eller om det startar av sig själv på något annat sätt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Amanda: Därför har jag gjort en egen kategori åt listan, så att man inte ska behöva bläddra ;) "Andra graviditeten: Läsarna gissar"

 2. Amanda

  Du hade ju gjort en lista på läsarnas lista om när dom tror hon kommer ut! Är de många som fallit bort från listan, som har gissat tidigt ? Är ju en bit å bläddra för att hitta den listan!

 3. Janina svarar

  Elin: Alla är väl nog mer eller mindre nervösa, men jag är faktiskt inte så värst nervös. Det är bara att ta det som det kommer :)

 4. Marina - mamma till 4, snart 5

  Du ska se att lill-tjejen bestämmer sig för att komma ut när du minst av allt "vill" det.. =)
  Så var det med min sista, den enda dagen då jag INTE ville att förlossningen startade, ja då gick vattnet och det satte igång!
  Lycka till inför vad som komma skall!

stats