JANINAS

Dagens tips: Tasty health


Bildkälla.

Mitt största problem när jag vill vara hälsosam är att jag blir tvungen att slopa all underbar bakning. Jag ÄLSKAR att baka sötsaker och jag älskar att äta det jag bakat, minst lika mycket.

Jag är helt säker på att det finns många där ute som känner precis likadant, så därför tänkte jag tipsa er om en blogg som är fylld av fantastiska varmrätter, efterrätter, drycker, mellanmål, bröd, bullar, o.s.v., som man kan äta med gott samvete! Förutom recept så finner man även gott om motivation till träning.

Susanna heter hon som driver bloggen Tasty Health. När ni klickat er in på bloggen kan ni börja med att läsa inlägget hon skrivit om sig själv (ni hittar inlägget under fliken ”Om mig”). Hon är inspirerande på alla sätt och vis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Haha vi har samma problem där ;) Hallongrottorna är i ugnen nu… Farligt gott och roligt att baka ju! :P Men ska kanske prova något recept från den bloggen, jag tycker det är minst lika roligt att baka nyttigt också! :)

    JANINA SVARAR: Åååh hallongrottor! Så synd att det som är godast oftast är mest ohälsosamt :P

stats