JANINAS

Dags för skolfotografering

Nu på tisdag är det dags för skolfotografering. Jag ser så fram emot att få hem bilderna och köpa nån fin ram till. Det är något speciellt med det hela, när jag själv gick i skolan var det alltid lika spännande och jag längtade tills bilderna skulle komma så man skulle få se hur de blev. Nu kan man gå in på nätet på förhand och se hur de blev så nu är väntan inte lika lång. Man kan till och med ändra på beställningen om man så önskar. Smart tycker jag! Okej nu tappade jag tråden lite..

Det jag ville säga var att det är ännu mer spännande när ens barn ska på fotografering. Nicolina har bara varit med om detta EN gång tidigare och då var hon inte ens två år och gick hos en dagmamma. Senaste året när hon gick på dagis hade de aldrig fotografering konstigt nog? Jag väntade så spänt hela hösten (det var typ det enda jag hade att se fram emot mitt i allt illamående…) men det blev aldrig nån fotografering. Jättetråkigt! Såhär såg hon ut senast vi fick hem foton, det var 2010..

Dålig kvalitet på fotot nu när jag fotat med systemkameran igår kväll när det blivit mörkt men ni fattar vinken. Nu är det en mycket större tjej vi får kika på sen på nån hylla eller fönsterbräda eller var vi nu kommer placera bilden på henne. En tjej med långt och fräscht hår dessutom! I fredags var nämligen min näst äldsta syster hit och klippte både mig och Nicolina. Sicken lyx att ha en personlig frisör som kommer hem till en och klipper.

Visst började det se mycket tjockare ut? Riktigt snyggt, och skönt att borsta henne nu också när inte borsten fastnar hela tiden. Nu är hon redo att bli förevigad på bild!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats