JANINAS

Dan före dan före dopparedan

Nu har jag äntligen fått jullov :)
Jag måste säga att det känns verkligen som att jag kan slappna av nu, ska försöka njuta så mycket som möjligt nu av ledigheten. 

Ikväll har vi varit och storhandlat. Mat då alltså. I år köper vi bara julklappar åt varandra, och åt Nicolina förstås. 
Nicolina har varit riktigt snäll och gullig ikväll, och när Daniel skulle lägga henne så frågade hon ”kan jag få en tutt?” :’) Det lät så tydligt så vem som helst skulle ha förstått vad hon sa! Det är så roligt då hon inte kan prata riktigt ännu, men kan komma med såna där meningar ibland :) ♥

Nu ska jag paketera in Nicolinas julklappar, sen är det sängen som gäller. 


Jag och lilla Nicolina ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats