JANINAS

Dan före dan före nu-flyttar-vi dan

Inatt åskade det igen.
Det höll tydligen på hela natten, men jag vaknade bara en gång, och kunde lätt somna om igen efter att jag stängt fönstret.

Idag är det torsdag, vilket betyder näst sista jobbdagen, och vilket betyder att det bara är 2 dagar kvar tills vi flyttar (!!)
Man kanske skulle börja packa lite, men det är egentligen inte så mycket som måste packas. Ungefär hela mitt rum bara, men det går fort ;) Jag älskar att packa och städa, det är så lugnande på något sätt.

Nu ska jag slänga mig i duschen så ska vi så småningom traska iväg till Daniel tror jag. Nicolinas vagn är ännu där så kanske hon får sova middag där så ska jag lägga in några bilder från igår på Daniels dator så länge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats