JANINAS

Dan före dan

Nej ingen bebis ännu, hon kommer när hon är färdig och min mage tycks vara ett jäkla mysigt ställe att bo i :)
Daniel drömde natten till igår att jag födde, jag drömde natten till idag att jag födde, så nu måste jag erkänna att tålamodet inte är så stort för tillfället. Min dröm var så verklig och jag kände samma lycka och kärlek som jag kände när jag fick Nicolina, så nu vill jag verkligen få hålla min andra lilla tös i mina armar. 

Hur som helst så är Daniel frisk nu, han jobbar kväll denna vecka så klockan 10 ska vi alla till MVC på kontroll. Efter det ska vi gå en stund på stan och handla lite förnödenheter, och sen ska vi faktiskt äta på McDonald’s. Igen. Känns konstigt med tanke på att vi aldrig äter där och vi åt ju där när vi var barnlediga för nån vecka sen, men Nicolina älskar att äta ute så nu tänkte vi ta en annorlunda lunch och samtidigt ”fira” våra nästan tre år tillsammans, snart är det inte bara vi tre längre :)


Gammal bild
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Novembersara.

    Hittade din blogg via brapresenter, kul att läsa om dig och din mammaroll! =) Jag fick för 1,5 månad sen reda på att jag är gravid så nu älskar jag att hitta nya mammabloggar! =)

stats