JANINAS

Där stod jag i trosorna

Det var för några dagar sen, klockan var kring 10 på förmiddan och jag och Nicolina var just på väg ut till lekparken. Vi sprang runt halvnakna båda två och plötsligt ringde det på dörren. Jag hörde hur någon försökte trycka in något genom postluckan, men slutade efter ett halvt försök. Jag som väntade ivrigt på paket rusade till dörren i bara linne och trosor, postgubben väntar inte länge och inte hade jag tid att söka efter byxor heller! Så jag öppnade dörren och tog emot mitt paket. 

Idag när jag och Nicolina kom hem från rådgivningen var postgubben här utanför. Han hade inte hunnit till vår trappa ännu. Han kollade upp på mig flera gånger när vi kom gåendes mot honom, och när vi kom tillräckligt nära frågade han mig på finska om det är jag som är Nylund. Javisst svarade jag och så gav han mig ett paket. Han såg aningen obekväm ut, om det var för att han tycker jag är vrålsnygg i bara underkläderna och inte sett så många halvnakna kvinnor förut eller om han helt enkelt blev rädd av händelsen och det han såg och aldrig mer vill bli tvungen att ringa på min dörr igen, jaa det lär jag väl aldrig få veta, och det är kanske lika så bra :)

En sak vet jag, öppnar man dörren i bara linne och trosor åt en postgubbe en gång, då lägger han nog ens namn på minnet! Oavsett hur många dörrar han står framför varje dag. Detta fanns i paketet, min dagispåse som jag fick hemskickad eftersom jag bor i Finland
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Tror inte det går att beställa en om man bor i Finland, tyvärr! Jag fick en eftersom de mailade mig och ville jag skulle blogga om påsen (jag har många läsare i Sverige), och som tack fick jag förstås en egen.

  2. Anonym

    hur gör man när man bor i finland? vilket "varuhus" ska man välja då det bara finns i swe att välja på? tacksam för ett snabbt svar! :)

stats