JANINAS

Den blivande gymnasten

Idag anmälde jag Nicolina till redskapsgymnastik för nybörjare. Trodde inte hon skulle få plats denhär terminen eftersom kursen startade 1 september och det stod idag att det inte fanns några lediga platser kvar, men så redan ikväll fick jag mail om att hon fått plats och börjar nästa måndag! Yaay! Så himla roligt!

Vi har länge funderat från och till att hitta nån hobby åt henne och det här känns riktigt passande. Hon vet inte riktigt vad redskapsgymnastik betyder, men gymnastik kan hon och det räcker för att göra henne pirrig. Nu är hon i så passlig ålder att börja med något också tycker jag, något lite mer avancerat och utmanande. Nåt som är både roligt och nyttigt.

Jag hoppas det är nåt hon ska tycka är roligt och vill fortsätta med. Jag minns själv hur gärna jag skulle ha haft nån liknande hobby i den åldern, men i den lilla byn jag växte upp i fanns typ bara piano- och gitarrkurser, haha. Inte så givande för en som gillar fart och fläkt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara

    Något jag verkligen kan rekommendera, något jag har förstått är ganska stort i Finland. Det är mycket trevligare som sport än vad man får erfarenhet av i alla fall i svensk skola:)

  2. Anna

    Åh gymnastik är prefekt för en 6 åring! :) började själv när jag var 6 och även om det till en början mest var kullerbyttor och stå på händer fick vi ibland hoppa på olika mindre trampoliner. Jag minns det som riktigt roligt och fortsatte tills jag var 12 :) (nu är jag 16)

stats