JANINAS

Den eviga paketjakten

Innan vi gick ut imorse fick jag ett mail om att ett stort paket fanns att hämtas ut. Jag väntar på två paket, ett från kidsbrandstore och ett från babyshopYes tänkte jag, nu har vi nåt att lägga till på schemat! Vi trippade gladeligen iväg för att hämta ut det stora paketet. Jag gav mitt namn åt damen bakom kassan och hon gick iväg för att hämta paketet, kom tillbaka med en brun låda. En väldigt lätt, brun låda. Inget 1,5 kilos klädpaket som jag väntade mig.

Vi tackade och gick ut som två frågetecken. Väl utanför butiken började jag fundera. Vad stod det i mailet nu igen, var paketet från babyshop eller kidsbrandstore? Jag mindes inte riktigt, men jag mindes att det skulle väga 1,5 kg. Vad var det här för en liten brun låda egentligen?
Så vi gick in igen och frågade om det inte fanns ännu ett paket åt mig, från någon av de oavnnämnda. Då var det kassatantens tur att se ut som ett frågetecken. Hon gick i alla fall iväg och kollade, och visst kom hon tillbaka med ett paket från babyshop.

Mission accomplished. Trodde jag.

Vi gick hem och lekte en stund på gården, vi gick in och jag började på med korvsoppan, men kunde inte glömma det där mailet. Stod det inte att paketet skulle komma från kidsbrandstore? Jag loggade in på min hotmail och kollade en gång till, och precis som jag trodde så har det också anlänt ett från kidsbrandstore till samma postkontor idag.

Så idag har jag alltså tre paket som väntat på mig. Men bara en ankomstavi. Ett paket som fortfarande väntar på mig, och jag kan inte låta bli att vara lite irriterad över att man ska behöva gå in till posten tre gånger för att få hämtat ut alla paket.

(Vad som fanns i paketen får ni se lite senare!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Jag hade samma problem vid julshoppingen! Hade beställt efter tre paket, varav två var från samma affär. Jag fick ett sms om att "ditt paket har anlänt" och gick glatt för att hämta ut det. Fick ut det tredje paketet, det som inte var från samma ställe som de andra två och gick nöjt därifrån.
    Men när mitt andra paket kom började jag bli fundersam, då det paket jag beställt senare (från samma sida) kom innan det första. Nåja, vi hämtade ut det också (från ett annan butik) och väntade på att det första paketet skulle anlända. Två veckor senare får jag EN PÅMINNELSE om att vårt paket har kommit. Nå, vi åkter igen för att hämta mitt paket och när vi kommer till kassan tycker hon "Ja, det här har legat här ett bra tag". Det är väl KLART att det har då de inte gav mej båda paketen på samma gång!

stats