JANINAS

Det är nu eller aldrig

Har haft sidecut sen april och tycker inte det känns så häftigt längre.  Tänker att ifall den ska få växa ut så är det nu eller aldrig. Lär aldrig ha tålamod när håret blivit längre. Saknar jag den sen är det ju bara att ta till rakmaskinen, det är ju inte svårare än så. När jag duschat idag drog jag beningen på höger sida istället för vänster, så vips var den borta. Men är jag ut i blåsten lär det ju se lite lustigt ut ifall håret blåser tillbaks och halva huvudet är rakat, hoppsan! Vilken tur att det är mösstider, där har vi ju också en anledning att låta den växa ut nu och inte senare.

Kom att tänka på min 87 (?) år gamla farmors uttryck när hon såg mig för första gången med sidecut..

Farmor: Nämen vilken modern frisyr du har! 
Jag: Tycker du? Har du sett många som har såhär?
Farmor: Joo, men bara på tv. Varför har du håret så?
Jag: Roligt med nåt nytt! Jag har ju haft håret likadant i 20 år. Enda negativa är att det ska rakas ofta så det hålls snyggt.
Farmor: Eller så låter du det växa ut…  

Framtill sista meningen trodde jag faktiskt hon tyckte det var snyggt ;) haha..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. k

  Tyckte först att det var riktigt snyggt då du hade klippt dig. Men nu när jag ser dig ”utan” håller jag nästan med din farmor. ;)

 2. josefine

  Hej! Du som verkar ha koll på det mesta när det gäller barn och allt det där, jag har ett litet förslag på ett önskeinlägg till dej. Vad har du för åsikter om vacciner? Har du lämnat bort något, ångrar du att du gett barnen något..osv.? tänkte när du ändå skrev om det där silvervattnet (hette det så?) att du kanske är insatt i andra mediciner också? :)

  JANINA SVARAR: Har noll koll på vacciner men börjat bli lite skeptisk de senaste åren och ska läsa på mer innan nästa barn anländer. Vill inte yttra mig om något ang. det ännu :)

 3. Sofia

  Haha, men söt farmor!

  Alltså, att spara ut hår som varit riktigt kort är en av de värsta sakerna jag vet. För några år sedan hade jag nåt sidecut-liknande, och att spara ut det var verkligen ingen lek. Jag kunde inte lägga över håret som du, för jag har en horribel virvel på ena sidan som tvingar mig att ha benan på vänster sida.
  När det sen hade växt ut lite och jag åkte till frisören för att fräscha upp det lite så skrattade min frisör och sa att det såg ut som att jag hade hockeyfrilla :D

  JANINA SVARAR: Haha åhnej! :D Jaa det svider nog lite när jag tänker på hur länge det kommer ta, men det är väl bara att sätta igång och låta det växa ifall det ska bli långt nångång ;) Som tur brukar håret ha en tendens att växa snabbare under en graviditet så det är väl perfekt att jag låter det växa fritt nu.

stats