JANINAS

Det återkommande problemet

När jag väntade Nicolina växte inte magen så väldigt snabbt, den blev nog aldrig riktigt stor och det var både bra och tråkigt. Jag kunde använda det mesta ur min garderob enda fram till vecka 25, efter det kunde jag inte knäppa byxorna längre men jag kunde fortfarande ha toppar och tröjor. Vissa plagg kunde jag ha enda till vecka 42!

Nu är det minsann andra bullar. Jag kan inte ha ett enda par jeans längre förutom mammajenasen och ett par jeansshorts (thank God). Jag känner att alla tighta tröjor och toppar töjs ut väldans mycket redan, och efter förra graviditeten vad jag så arg på mig själv för att jag hade använt alla mina ”vanliga” kläder, sen när magen var borta var alla tröjor uttöjda och jag hade inget som satt bra längre! Och vad gör jag nu då om inte precis samma misstag, herregud varför lär jag mig aldrig?

Så nu har jag beställt ett stooort paket från H&M med massa långa toppar och grejer som jag FÅR använda så länge jag har babykulan, så får mina icke-mammakläder samla damm i garderoben så länge, och jag slipper sörja uttöjda favorittröjor sen i oktober. Problem solved!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marica

    Långa vanliga toppar är superbra över gravidmagar. Jag använde väldigt lite "riktiga mammatoppar" under mina graviditeter. Utbudet i Vasa var ju inte så stort..:)

stats