JANINAS

Det blev en tjej! ♥

Heeeey jag har ju helt glömt bort att berätta åt er också, att idag har min bästaste vän Hanna blivit tvåbarnsmamma! Det blev en lillasyster (precis som jag trodde) :)
Jag hade svårt att hålla tårarna borta när jag såg bilden på den nyförlösta mamman och bebisen på FB, det är ju så himla fint med förlossningar!

Så nu har Nicolina och Yasmine varandra, och Joline har hon-som-jag-inte-vet-namnet-på-ännu. Vilket supergäng! :)

Det känns som igår när jag tog denna bild, helt otroligt hur snabbt tiden går när det inte är man själv som är gravid. In med er nu och gratulera den nyblivna tvåbarnsfamiljen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bunny

    Hejsan, hoppas dethär inte är en för påträngande fråga, men tänkte i alla fall ta och fråga för säkerhets skull :) Förstår totalt om du inte vill svara! Om jag kommer rätt ihåg så åkte ju Daniel till militären men avbröt det efter någon vecka eller så. Var enda orsaken att ni hade ett litet barn? Min vän är 28 dagar ifrån sin beräknade tid och hennes pojkvän (blivande pappan) fick just veta att han hamnar stanna 9 mån i militären. Det menar att deras bebis kommer att vara 6 mån när han slipper ut. Min vän är såklart alldeles ifrån sig och har inte gjort annat än gråtit hela dagen. Tyvärr hade det varit någonslags missförstånd och informationen hade inte gått fram att han är blivande pappa. :( Tänkte bara att om enda orsaken varför Daniel slapp hem var Nicolina så kanske min väns familj också har en chans att få dethär fixat! Jag tycker såå synd om dom, pappan är också ifrån sig men speciellt mamman är ju helt förstörd… Deras första barn och pappan är inte hemma förrän barnet är et halvt år gammalt! :(

    JANINA SVARAR: Nej usch vad jobbigt :/ Daniel fick skjuta upp sin tjänstgöring, så han har den fortfarande kvar men vi vet inte hur det blir nu när han dessutom har så mycket problem med fötterna. Har han redan varit där 6 månader? Isåfall tycker jag nog han har rätt att få åka hem. Om informationen inte kommit fram så går det väl att försöka få fram den igen, så att han ÅTMINSTONE får skjuta upp den

stats