JANINAS

Det blir en..

Jag var tvungen att rita ut var saker och ting är på bilden här ovan, för jag själv har verkligen så svårt att se vad som är vad. Filuren fortsätter att busa när vi ska kolla läget och gömde sig med huvudet ner i bäckenet och ville varken visa ansiktet framifrån eller i profil. Vi fick se ansiktet framifrån ett ögonblick och då såg man tydligt ögonen, näsan och munnen och allt såg så färdigt och fint ut! :) Har märkt att hon gillar att ligga lågt ner annars också, för det trycker något otroligt under blygdbenet emellanåt. Alla organ såg fina ut, navelsträngen och moderkakan likaså, men eftersom jag har underfunktion i sköldkörteln ska jag på ett till UL om tre veckor. Förstod inte riktigt varför, men allt såg ju bra ut nu så förmodligen bara för att kolla tillväxten eller nåt.

Och jaa, det såg ut att vara en HON :) En lillasyster. Har inte fattat det riktigt ännu för vi hade ju på känn att det var en pojke, men när jag fått lite tid till att suga på karamellen lär jag nog googla tjejnamn och tjejiga babykläder för brinnkära livet ;) Nicolina är överlycklig, hon ville inte ha en lillebror så hon har gått på rosa moln hela dagen. Haha!

Eftersom hon inte ville visa sig riktigt så kunde vi inte beräkna vikten ordentligt, men med det som syntes uppskattades vikten ligga på 360 gram. Lillfjärten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Hejsan! Jag är lite nyfiken, har du någongång kollat om den ”kinesiska kalendern” stämt överens med att ni har 2(3) flickor?

  Vill också säga att ni har otrolit söta döttrar :)

  JANINA SVARAR: Nej det har jag inte :) Tack!

 2. Emilia

  Vad roligt med en till liten tös i familjen! :) Ska bli jätteroligt att följa ert liv med en till bebis. :)

 3. matilda

  vilken skillnad i kvalite på bilderna! herregud så förvånad jag blir när teknik utvecklas.

  JANINA SVARAR: Först kollade vi nog på det gamla hederliga sättet, men sen fick vi se i 4D och det är det som bilden är i :) Bara babyn velat samarbeta lite mer skulle vi kunnat få en riktigt bra bild på hur hon ser ut!

 4. Josefinannanelly

  GRATTIS! Åh så kul, tänk att ni kommer ha tre döttrar snart. De kommer ha så himla roligt tillsammans! Jag är gravid i v.17 med mitt första, ska på ultraljud om två veckor. Vi är så spända på vem det är där inne, tänkte kolla könet om vi får chansen att se :). Längtar så mycket att jag snart spricker! Kram till dig och din fina lilla familj!

  JANINA SVARAR: Tack! Jaa det ska verkligen bli häftigt med tre tjejer, tänker då mest på tonåren.. när alla tre är mitt i smeten samtidigt ;) haha! Grattis till dig också! Spännande med första barnet :)

stats