JANINAS

Det blir ett fullbokat år

Nu har jag komponerat ihop en personlig kalender. Den kommer nog användas dagligen har jag på känn, med jobb, studier, dagis och allt övrigt.
Försökte hitta nån bra när vi var i Vasa senast, utan framgång. Här fick jag bestämma det mesta själv och valde att ha med ”dagens träning”, ”veckans att göra” och ”veckans förskola”. Det blir nog bra!

Här nedan ser ni mitt mästerverk..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Jag har haft flera stycken, och har alltid varit nöjd med dem! Bäst är väl att man får välja hur sidorna ska se ut och vilka ”rutor” som ska finnas, bra också att man kan lägga till födelsedagar och andra viktiga datum att hålla reda på + egna bilder till pärm-och baksida.

 2. sandra

  Jag har just nu en likadan kalender (inte utseendemässigt då förstås) som jag gillar väldigt mycket. Speciellt dagens träning och veckans förskola :) Och bra med rum att skriva in jobb och annat program. Blir nog en till sådan när denna tar slut i december.

  JANINA SVARAR: Den verkar minsann bra! :) Längtar tills jag får min!

 3. Lina

  Åh jag har också en sån, dom är ju superbra! :) Och en liten extra push med träningen också, eftersom man ser hur bra/dåligt man tränat senaste tiden! :)

  JANINA SVARAR: Jamen visst! :)

stats