JANINAS

Det finns inget dåligt väder

Bara dåliga kläder, och även om Nicolinas regnkläder är smutsiga så är de väldigt bra! :) 

När hon sov middag storstädade jag lägenheten, trots sammandragningar så gick det riktigt bra. Numera kan jag inte ens plocka undan på kvällen utan att magen blir som en sten, men det gör inte ont och går om bara jag sätter mig ner och tar det lugnt så det är ingen fara. Jag hade precis likadant med Nicolina, och hon ville ju inte alls komma ut så knappast blinkar någon röd varningslampa nu heller. 

Som sagt så städade jag, och så var jag dessutom ner i tvättstugan och tvättade två omgångar. När N vaknade åt vi varsitt äpple och så gick vi ut på en liten promenad till affären. Köpte några ingredienser som fattades till kvällens bak, och ett knackkorvspaket.

När vi kom hem skalade jag morötter och så bakade vi morotsmuffins, min favorit! Nicolina deltog lika flitigt som vanligt och de blev jättegoda :) Pappa Daniel kom hem när muffinsen var i ugnen, och resten av kvällen har vi bara slappat. 


Glasyren blev lösare än tänkt, den var perfekt före jag la dit citronsaften. Det ska jag lägga på minnet om jag ska baka enligt DETTA (<- klicka) recept igen.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Underbar bild på nicolina. Så sant, finns bara dåliga kläder! klart man kan ha kul i regnet också! ;)
    Här är det också sammandragningar för jämnan – det är tur att det inte gör ont!

stats