JANINAS

Det går bra nu

Tack för alla gratulationer igår! Jag har 36 kommentarer som väntar på granskning och de ska jag ta itu med riktigt snart. Är det något jag är usel på så är det att godkänna kommentarer. Jag vill gärna läsa noga igenom och tänka ut eventuella svar innan jag godkänner. Därför ber jag om ursäkt ifall vissa av er får vänta länge! Ska bli bättre på detdär. Lovar.

Jag har haft en rätt usel natt. Huvudvärken from hell som kom från en äckligt spänd nacke. Satte mig upp några gånger och försökte stretcha, men jag är så öm så jag blir illamående när jag gör det. Men idag ÄNTLIGEN ska jag på massage! Ser så mycket fram emot det så det är inte klokt. Jag ska till samma jag varit till förut så jag vet att han är bra. Ska bli skönt att slippa ha ont.

Trots min usla natt så är jag pigg och excited nu. Jag vaknade med fjärilar i magen för jag har något så bra på gång nu! Det är så att jag blivit en i Vemma-gänget, och jag känner på mig att dethär kommer bli riktigt riktigt bra. Två kvällar på rad har jag träffat Sandra och nu ikväll ska jag till henne på ännu en grej. Efter massagen idag ska jag inhandla ett häfte, så har jag något att anteckna i. Orsaken till varför det känns så bra är nog mycket tack vare att jag fått en så bra start hittills. Så hjälpsamma och trevliga typer har jag i ”mitt” team, kunde inte be om något bättre. Lots of love to you!

Men nu ska jag gå med Nicolina till förskolan. Regnet öser ner, men inte ens det kan få ner mitt humör.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SandraEmilia

    Så roligt att du är med i gänget, eller vemmafamiljen som jag vill kalla det :D Nu kör vi och oj vad grymt det här kommer att bli!

    Och nej vad jag känner mig dålig nu då jag förstår att du hade födelsedag igår (det här är orsaken till att man borde kolla upp vänners födelsedagar på fb). Såå måånga grattisar till dig i efterskott!! :)

    JANINA SVARAR: Vemmafamiljen, det lät mycket bättre! :)

    Haha, inte ska du känna dig dålig ;) Det är ett BRA tecken att du inte visste, det betyder ju att du inte hänger på fb hela tiden :D

stats