JANINAS

Det gröna rummet

Jag vet att många av er är nyfikna på hur Nicolinas rum ser ut, så här kan ni se hur det ser ut just nu. Än så länge är det ganska lite saker där och nästan lite tomt, men på väggen vid sängens fotända ska det i alla fall dyka upp någon väggdekoration snart, och så ska hon självklart få en större matta ;)

Lilla damen är väldigt nöjd. Varje morgon genast när hon vaknar så leker hon att hon steker plättar, och man märker att hon tycker mycket mer om sitt rum nu jämfört med det hon hade i förra lägenheten. Hon har dessutom inte ropat på mig en enda natt sen vi flyttade hit, istället kommer hon upp själv. Vi har vårt sovrum bredvid så hon tycker nog själv att det går bra att komma upp och säga vad hon vill istället för att ligga och ropa på mig som hon gjorde i förut, då hon hade sitt rum längst bort.

Här trivs hon jättebra. Hon har inte visat några tecken på att hon saknar sitt gamla hem, istället blir hon arg när vi ska dit och hämta grejer, hon vägrade stiga ur bilen senast vi var dit, och det känns så bra i mammahjärtat :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma

    Lustigt…när du berättade att Nicolinas rum skulle målas grönt, då var det just den där nyansen jag såg framför mig :)

  2. Anonym

    Wow! du har verkigen gjort mycket. Jätte fint! fattar inte attt du orkar nä du är höggravid. Själv tar det timar att ta mig igenom disken här hemma för att jag får ont =P En medalj till dig!

stats