JANINAS

Det rullar på


Jag som vanligtvis försöker blogga en gång om dagen hinner knappt tänka på datorn innan ungarna har lagt sig och jag mycket hellre slänger mig på soffan och slökollar dåliga tv-program eller läser andras bloggar, än att just, blogga.

Lägenheten börjar så småningom kännas som ett riktigt hem, bara bristen på förvaring som svider. I en lägenhet med två sovrum och bara EN garderob blir det lätt trångt när fyra (snart fem) personers kläder ska få plats. Så en tripp till Ikea blir det nog före jag föder ändå. Annars är allt bra. Så roligt att bo i stan igen.

Jag är dock trött och tjock och längtar efter lite varmare väder så det inte är så mycket kläder som ska på barnen när vi ska ut. Barnen däremot kunde inte bry sig mindre om kläderna, de är så lyckliga över alla ”nya” spännande lekparker. Varje dag denna vecka har vi varit till en ny och de är fullkomligt hyperaktiva varje gång. Ska vara överallt på samma gång och hela tiden är det nån som ropar ”mamma titta här! titta på mig! kom och se!”, och det är så roligt att se dem så glada. Jag är så glad att de trivs så bra här.

Sen så gick jag in i vecka 35 igår. Har fortfarande inte förstått att vi ska få en baby om typ en månad. Det är så mycket som inte är färdigt ännu men jag tar allt med ro. Förväntar mig inte annat än att gå över tiden så någon stress känner jag inte ännu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats