JANINAS

Det som hänt sen i förrgår

Jag ser nu att jag inte bloggat sen i förrgår, så det börjar väl va på tiden att jag skriver några rader.

I fredags hade vi som sagt en väldigt bra dag. Först en härlig morgonpromenad, sen strandhäng, och till sist avslutade jag dagen med en systerkväll. Vi träffades hos Josefin och hade ett litet överraskningskalas åt Jessica som fyllde i mars, och eftersom hon var i Afrika just då så blev det ”lite” försenat. Men faktiskt roligaste kalaset som jag varit på de senaste åren! Klockan hann bli 00:30 innan jag kom mig hem, men det var absolut värt tröttheten och huvudvärken som plågade mig morgonen efter.

Lördagen ändrades dock till det bättre rätt snabbt. Efter lunchen gick vi ner till stranden och sen på kvällen kom Hanna med familj och hälsade på. Barnen var överlyckliga att få vara tillsammans och Hanna var så rund och go. Hon har BF om en vecka så det börjar bli riktigt spännande!

Idag har vi inga planer alls. Det är mulet och lite kyligt så stranden skippar vi nog.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats