JANINAS

Detta ska jag uppfylla inom ett år

Det finns så mycket jag vill göra och så mycket jag vill ha. Jag har många drömmar, både stora och små och jag kan ha svårt att fokusera på en sak åt gången. Istället blir det fler saker samtidigt och då krockar allt och inget blir helhjärtat och så bra som jag önskat.

Jag har svårt att bestämma mig för i vilken ordningsföljd jag ska ta itu med mina drömmar, för samtidigt som jag vill att allt ska bli så ordentligt gjort som möjligt så vill jag att det ska gå snabbt och smidigt också.

Här är mina ”viktigaste” drömmar just nu..

Det blir ett väldigt fullspäckat år ifall jag ska hinna med allt detta, men tanken är att jag åtminstone ska ta itu med varje grej. Få en början.

 • Högre inkomst är ju rätt enkelt eftersom det bara krävs att jag jobbar fler dagar/vecka.
 • En utbildning kan jag säkert börja med ifall jag bestämmer mig för vad jag vill utbilda mig till.
 • Ett hus har vi läääänge velat ha, och nu är det något vi siktar på att ha inom 2 år. Vill inte bo på hyra i en liten lägenhet längre. Fem personer kräver mer än 80 kvm!
 • Bloggen vill jag alltid göra större. Mer uppdatering (om det är möjligt), snyggare design, egen domän, proffsiga bilder, o.s.v.
 • Träningen har jag redan nu fått en bra början på. Jag vill försöka komma mig iväg varannan dag till gymmet och jobba mig till den starka kropp jag drömmer om.
 • Och till sist, en gladare mamma. Något som jag planerar att jobba på i princip varje kväll jag går och lägger mig. Imorgon ska jag va snällare, imorgon ska jag ha mer tålamod. Det känns jäkligt svårt ibland men nu är det verkligen på tiden att jag tar itu med mig själv och mitt inre, blir mer harmonisk och pedagogisk. Nicolina börjar skolan nästa år och jag vill inte att hon (och de andra förstås) ska minnas mig som en arg mamma. Det är inte för sent att ändra riktning, så nu ska jag ta itu med det på riktigt innan det är för sent.

  ————-
  ——————- 

Nu kommer jag inte vara ”klar” med allt detta inom ett år, men som sagt så tänker jag ta itu med alla dessa punkter och sikta på att ha kommit en bra bit på vägen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Kolla på YA:s vuxenutbildningar. Det finns flera som är tänkta att man ska kunna studera vid sidan av arbetet :) Sen finns det ju också läroavtalsstudier.

 2. Hanna

  Hej, har läst din blogg i flera år och det är så kul att få följa din resa :) Många gånger har du pratat om att ni vill flytta till Sverige, är det något i släppt eller är det fortfarande något ni vill göra i framtiden?

 3. jenni nalaneps

  Bra med drömmar, ännu bättre med såndana man kan uppfylla, lycka till :) ville ge ”svar på tal” för vi bor 5 pers( sammaåldrar som era barn) på 76 kvm!! flytta från 120kvm hit och trivs bättre. dock ha vi egen stor o bra gård och skog som är viktigt för oss –Det handlar om hur kvm är fördelade inte hur många de är ;)
  god jul tll er

 4. Lotta

  Du tänkte då inte fortsätta på den utbildningen du började på för 1-2 år sedan? Kommer inte ihåg vad det var men jag minns att du skrev om att du gillade det väldigt mycket?

stats