JANINAS

Don’t confuse my personality with my attitude

.. my personality is who I am. My attitude depends on who you are.

Vad roligt att läsa alla era kommentarer på inlägget om vilka ni är som läser. Det som värmde mest var att så många av er skrev att ni fastnat för min blogg eftersom ni tycker jag känns som en ärlig och härlig person. Det värmde extra mycket just för att jag ÄR ju mig själv här på bloggen. Haters som förut gillade att hänga här och förolämpa mig skrev saker som ”jag vet hur du är i verkligheten, en självisk bitch”, men någon som tycker så känner mig inte på riktigt. Det är inte många som känner mig på riktigt kan jag säga. Eller så är det någon som varit precis sån mot mig. För det kan jag säga utan att låta för ego, jag är inte självisk och en bitch är jag bara mot såna som uppenbarligen förtjänat det.

Så när jag är öppen på bloggen och skriver rakt från hjärtat så känns det självklart bra när jag får positiv respons. KÄRLEK till er alla! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda

    Kärlek till dig! Det är bara du som får oss att komma tillbaka dag efter dag och för mig till och med år efter år! Du är så härlig! God jul och mys på nu :) kramar från en trogen följare, år efter år :)

    JANINA SVARAR: TACK fina du! <3

stats