JANINAS

Drömlika klänningar


För en tid sen var jag med i en tävling som ordnades av oiidesign. Tävlingen gick ut på att man helt simpelt skulle göra ett inlägg om något/några plagg av barnklädesmärket Mini A Ture. Första pris var ett presentkort värt 75 € (750 kr) på valfria kläder av samma märke. Jag chansade och slängde snabbt ihop ett inlägg, och en vecka senare fick jag veta att jag vann!

Jag blev förstås jätteglad och satt lääänge och inspekterade kläderna. Priset på de flesta plagg av det märket är i överkant för vår del så jag ville välja något riktigt fint som vi inte skulle köpa sådär annars.

Två fina klänningar åt Nicolina bestämde jag mig till sist för. Hon är som jag tidigare berättat inne i en period nu då det bara är klänningar som gäller. Ska hon ha på sig byxor och tröja får jag nog tjata länge. Så två finklänningar blev det och idag kom de med posten.

Jag trodde inte det var möjligt men de är ännu vackrare i verkligheten än på bild! Så fina så jag vet inte ens hur jag ska våga lägga dem på ungen. Det blir nog att gömma dem i min garderob och spara till nåt tillfälle då hon ska vara riktigt fin och inte har tillgång till typ köttfärssås eller smör (värst av alla fläckbovar).

Enda minuset var att min leverans först blev borttappad så jag blev tvungen skicka och påminna om att jag inte fått något paket ännu. Då hade det gått tre veckor sen jag fått min orderbekräftelse. Sen var den grå i storlek 98 (hade beställt strl. 110 på båda klänningarna) så den är tyvärr för liten för Nicolina. Men vi har ju en till som förmodligen nångång växer i den (trots att det går trögt.. hon passar ännu i vissa 74’or) så helt förjävligt är det ju inte även om de var menade åt Nicolina.

HÄR hittar ni den blå, och HÄR hittar ni den grå. Nu har de dessutom rea så ska man shoppa så ska man göra det nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats