JANINAS

Du är början på allt


Min stora duktiga älskling, tänk vad du har hängt med länge redan! Tänk att det var just du som var påväg att ändra mitt liv totalt, tänk att det var du som var den lilla snurrande ärtan som jag fick se för första gången när du bara var ett 7 veckors gammalt embryo. Tänk att det var dina hjärtslag som gjorde mig så lycklig. Tänk att det var just du som jag snart skulle få träffa den där julaftons kvällen när vi körde iväg i snöstorm mot sjukhuset. Alla månader mellan mars till december kommer alltid påminna mig om tiden när jag väntade dig.

Du har omedvetet sett mig växa upp. Vi har lärt varandra så mycket. Jag har gett dig kärlek, trygghet, vägledning, rutiner, ansvar och så mycket mer. Du har lärt mig hur stark jag egentligen är, hur mycket kärlek man kan känna för en annan människa, hur långt jag kan gå. Jag kan gå genom eld för dig.

Du är min ögonsten. Du är början på allt. Du har funnits vid min sida från dag ett och jag älskar hur omsorgsfull och omtänksam du är. Jag är så stolt över dig, min älskade Nicolina. När jag ser på dig tvivlar jag inte en sekund på min mammaroll, för du är ren perfektion. Jag ska alltid göra mitt bästa för att stå dig nära och kommer stötta dig vad som än händer! Hos mig finner du tröst, på mig kan du lita. Alltid. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Det här inlägget berörde mig verkligen, så rörande fint skrivet. Därför gick jag tillbaka och läste det igen idag, haha! Du är en sån fin mamma och har så otroligt fina döttrar!

  Hoppas ni har en fin dag
  /Linnea

 2. maja

  Gud vad fint skrivet, blir rörd!! Jag tycker att du och Daniel gör ett så fruktansvärt bra jobb som föräldrar och ni är en så fin familj! :)

  När ni bestämde att stanna kvar hos varandra efter er lilla paus fick jag ett lyckorus genom kroppen! Det verkar som att ni är ämnade för varandra. Perfect match ;)

  JANINA SVARAR: Haha ååh vad söt du är! :) Tack och kram!

 3. Mommo

  Oj, det känns jätte länge sedan som hon var så där liten, men ändå inte. Kloka Nicolina som har allt på klart hur saker och ting fungerar.
  Hon berättade för E i kassan varför kameror finns i affären :)

 4. E

  Hej! Har läst din blogg i något år nu och älskar den och otroligt hur hela familjen har utvecklats. Jätte intressant!
  Nu då till min fråga. Kan du inte skriva ett inlägg om hur det var när du fick veta att du var gravid med Nicolina? Var det en chock eller hade ni planerat att skaffa barn? Vad tyckte din familj och vänner om att du väntade i en så tidig ålder? Vem betydde mest under graviditeten?

  Kram ♡

  JANINA SVARAR: Vad roligt att du gillar att läsa här! :) Jag har faktiskt skrivit om det nångång förut men hittar inte inlägget, så jag kan försöka skriva ett nytt! :) Säkert fler som tycker det skulle va intressant :) Kram!

stats