JANINAS

Egentid

Dagen började redan vid 7 hos oss, igen. Jag la på barnprogram åt Nicolina och gick in i sovrummet för att klä på mig, då Joline började hosta tills hon kaskadspydde så hela hon och allt i närheten blev alldeles dränkt. Fresh!
Hon hostade redan igår, så det är förmodligen Nicolina som varit lite för närgången och smittat henne. Lillan ville inte vakna fastän hon var alldeles nerspydd, men jag drog av henne pyjamasen i alla fall och la på en ny, då vaknade hon och satt i min famn i soffan en halvtimme ungefär och busade, innan hon somnade om igen.

Idag när Daniel far iväg till jobbet följer Nicolina med, så släpper han av henne hos min mamma. Där ska hon få vara till måndag. Jag har inte sagt något om det åt Nicolina än idag, hon blir alltid så ivrig och slutar inte tjata om det så jag väntar med att berätta tills vi packar väskan, haha. Det blir lugnast så! Nicolina älskar verkligen äventyr, hon älskar att vara hemifrån och vill aldrig åka hem när vi är hos någon och hälsar på. Hon är aldrig blyg (bara för gamla tanter) och klarar sig så bra utan mamma och pappa. Med den självständigheten och envisheten kommer hon gå långt i livet ♥

Och hennes humor är den bästa humorn!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats