JANINAS

Egentid

Barnen är hos sin farmor och farfar och ska sova där inatt. Jag och Daniel har nyss ätit tortillas och nu funderar vi på vad vi ska hitta på. Det känns som att vi har glömt bort vad man kan göra utan barnen. När vi var ”unga” hittade vi alltid på något men nu sitter vi mest och funderar vad vi har för möjligheter.

Tips på nåt roligt som inte kostar skjortan? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JANINA

  ut å ät middag någonstans, prova såna restauranger ni aldrig provat innan (ofta blir det ju så att man besöker några ställen för att man vet att just de är bra), ut & skrinna så länge det finns is, åk med en butikskärra genom en affär så att en sitter i & andra skuffar; garanterat roligt och kostar inget :D, om ni har playstation så skaffa ”move” ifall ni inte vill investera i hela ”wii”grejen (investering it is!!), spela quizkampen mot varandra, gå och ta en kaffe/drink och sitt och kolla på folk och försök hitta på sanslösa historier om vem de kan vara. samla några vänner över och spela alias eller rappakalja. skaffa doftljus! babyolja har ni antagligen redan hemma? ;) smörj in ryggen med babyolja, skönaste massagen någonsin!

  JANINA SVARAR: TACK för tipsen! De ska jag komma ihåg till nästa gång :)

 2. Lina T.

  Bio? :P
  Disko? :)

  Bara ut o ha kul!! De behöver du tycker jag :)

  Jag har precis köpt en ny mobil o de suuuger att de inte har insstagram på win 8 än!! Jag kan alltså inte kunna se din insta så ofta D’: suger, bara så du vet <3

 3. Emelie

  Kanske bowla ? Vet inte hur mycket det kostar i finland dock, men det kanske är mysigt, eller bio, hyra några filmer och äta massa godis? :)

 4. Lina

  Ut och åk skridskor eller pulka :) Underskattat om jag får säga det själv! :)

  JANINA SVARAR: Njaa, pulkbacken besöker vi så gott som dagligen så den slipper vi gärna ;)

stats