JANINAS

Egentid

Idag åker barnen till sin mormor och stannar där över helgen. Det går inte att beskriva i ord hur sköööönt det kommer bli! Jag behöver verkligen vila nu, helst varje dag men är omöjligt. Är så avundsjuk på alla som väntar sitt första barn och får vila hur mycket de vill på slutet, jag skulle ge vad som helst för att få lite lugn och ro nu känns det som. Ska bli spännande att se hur ”pigg” jag är när förlossningen väl sätter igång, när jag är så mycket tröttare nu än jag varit tidigare de sista veckorna. Adrenalinet sköter ju det mesta men jag kan liksom inte se att jag nångång blir redo att föda när jag varje kväll tänker hoppas det inte startar inatt för jag vill verkligen sova.

Hur som helst så har jag några timmar för mig själv här hemma idag, heeelt ensam. Daniel åker till jobbet kring klockan 14 och tar med sig barnen då för att lämna dem hos min mamma, men sen skulle han faktiskt sluta någon timme tidigare så jag hinner inte gå och lägga mig innan han kommer hem, som tur är.

Jag har storslagna planer för dagen, hehe. Tänker sitta i soffan och kolla Teen Mom 2 hela dagen. It’s gonna be legendary! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats