JANINAS

Eländet fortsätter


Vår stackars minsting blir inte bättre. Det känns väldigt deja vu över alltsammans. I början av februari 2010 blev Nicolina smittad av rotavirus. Hon var då två månader yngre än vad Joline är nu, och spydde varje dag i 1,5 vecka. Jag minns det som igår hur uppgiven jag kände mig. Det kändes som att hon aldrig skulle bli frisk! Joline är inne på dag tre nu och är så trött så trött. Hon har spytt två gånger idag, mellan varven kan hon plötsligt verka må bättre och försöker äta lite smått. Vi låter henne äta det hon känner för, och det är inte mycket kan jag säga er. Lite Cheerios och några pommes frites har hon fått i sig idag, och saft och vatten. När vi försöker ge henne vätskeersättning så gurglar hon och spottar ut det tillbaks. Hon är knepig, vår lilla dam.

Nicolina är så gott som frisk. Hon har inte haft så stor aptit idag, men plättar ville hon ha och det fick hon. Sen ikväll när Daniel vaknat tog jag med mig henne i pulkan och gick ut på en promenad. Skönt med frisk luft när man suttit in två dagar omgiven av bobbor. Huvudvärk har jag också när jag fått gå runt och bära på lillan sen i förrgår. Hon har inte gått själv varken igår eller idag, dålig är hon. Och det är som sagt bara mamma som duger tydligen.

Här är en liten film från idag när hon satt med oss vid matbordet och drack saft. Hon är väldigt trött som ni ser. Orkar inte vara vaken mer än högst en timme åt gången, och då hänger hon bara i min famn.

[videofyme id=”851663″ width=”720″ height=”461″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Men stackarn :(( Hoppas hon blir bättre snaart! En stor kraam från mej till henne <3

  Och Nicolina så rolig i bakgrunden: Nu måste du dammsuuug ;)

 2. Emelie 20 år och mamma

  Hej!
  Vi hade magsjuka i början av året, och fick tips om att ha lite saft i vätskeersättingen så att den skulle smaka lite bättre. Kanske vore värt att testa eftersom hon vill ha saft?
  Min kille gillar inte söta saker, så vi fick inte i honom det i alla fall. Men som sagt tycker att du kan testa om du inte redan har gjort det :)

  Kraaam! Hoppas att hon mår bättre snart! <3

 3. Erika

  Krya på lillan! Usch vad hemskt det är och se sitt lilla barn sjuk :(
  Jag hade nog åkt till sjukhuset imorgon om hon inte är bättre!

 4. Alexandra

  Oj stackars liten! vad grymt att hon är så trött :/ . Ett tecken man kan kolla efter är att ögonen inte sjunker in, sen kan man kolla hudens elasticitet också så man lite kan följa med.

stats